30 лист. 2008 р.

Поточний запас

Сьогодні ми розглянемо, що у мене є і над чим я збираюся працювати. Світлини варті тисячі слів, отже просто покажу мій запас моделей.




Цю модель я отримав в подарунок в жовтні, на мій день народження. Коробка зображена окремо, але на справді це набір, в який ще входять 3 маленькі пляшечки фарби (біла, чорна і металевий алюміній), пензлик і клей. Фарба ніколи не завадить, хоч у мене і є певний запас, а решта мені не дуже потрібне, але теж їсти не просить.




Купив це чудо сам. Я вигадав собі такий „план“: зробити всіх представників послідовності. Хоча, гадаю, будуть проблеми з ІІ-м, бо поки його ще не бачив, особливо в цьому масшатабі.




Ну подобаються мені подібні машини і все. Щодо цієї моделі у мене є обережні плани зробити діораму. Але поки що це таємниця, отже про це якось згодом.




Ну і нарешті ця коробочка. Це буде моєю першою вітчизняною моделлю за, мабуть, 15 або навіть більше років! На перший погляд якість непогана, пізніше зроблю докладний огляд цієї та інших моделей.

Першою зроблю „сушку“ — це проста модель, деталей небагато. Одночасно потренуюся з аерографом, а також треба проявити повагу до людини, яка мені це подарувала. Щодо послідовності виконання інших поки не знаю. Будуть пропозиції?

2 коментарі:

Анонім сказав...

Броньовик давай!.:)

Савеленко сказав...

То там діорама буде, багато роботи... Мабуть трохи згодом почну. Поки схиляюся до Урала :)